4-månaders "kris"

Nu när min lille skrutt är 4 månader har han fått för sig att vara vaken om nätterna eller ja, han ligger rättare sagt och gnäller flera ggr varje natt. Han vill inte ha mat och vill inte rapa (de gångerna han gnäller, sen äter ju han ändå 1-2 ggr under natten) utan ligger bara och gnäller. Vet inte vad det är eller vad jag ska göra. Har hört från andra föräldrar som har barn i samma ålder att de har det liknande. Kanske har ngt med åldern att göra?

Vet iaf inte riktigt vad man ska göra, antar att det är ngt övergående precis som det mesta annat :) Man får bara bita ihop och vara trött om dagarna ett tag nu :)

Ska ut och ta en promenad nu tänkte jag. Det är så fint väder i dag så blir skönt att komma ut en sväng..då kanske man piggnar på sig lite med!


Kommentarer
Postat av: Maria & Oliver

Oliver har också haft så där en period nu, han ligger liksom å vrider och vänder sig å stånkar om nätterna:/. Lite missnöjd helt enkelt. Har hört att barn i vissa åldrar kan bli så här eftersom dom utvecklas så mycket. Blir för mycket på engång och det kan kännas jobbigt för dom.

Sen ska vi nog börja ge Oliver gröt på kvällen snart så att man kan utesluta att han är hungrig.

2009-03-17 @ 18:21:10
URL: http://mariamedfamilj.blogspot.com
Postat av: Anna

Känner igen de där för exakt så är våran Gabriel också! Hoppas den lilla perioden kan gå över snart för man börjar känna sig som en liten zombie o orkar knappt fokusera så mkt på dopet :/ föresten kommer ni då? :) kram

2009-03-17 @ 19:10:47
URL: http://annabl.blogg.se/
Postat av: Jessica Lindell

Hej hej..



Alex hade en period då han hade svårt att sova middag under dagarna. Men aldrig under nätterna har det hänt. Han har alltid sovit bra då. Jag önska jag hade ett tips åt dig, men de är svårt och veta exakt vad det kan vara ju. Hoppas du får sova något under natten nu. Föresten när lägger du honom om natten? är de samma tid? Kram

2009-03-18 @ 11:47:19
URL: http://www.jessicalindell.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0