Nu får jag ta mig i kragen...

..och uppdatera här. Har hört från många håll att jag är seg på att uppdatera vilket ju stämmer! Har så fullt upp med många bollar i luften då både hem, skola och barn ska skötas, sen ska man ju hinna med lite socialt umgänge med.

Om en vecka och två dagar fyller prinsen ett år!!! Kan inte förstå att vi har haft honom ett helt år, samtidigt som det känns som att han alltid funnits hos oss.

Han har blivit så stor och duktig. Han börjar förstå mer och mer, sen så är han verkligen i en upptäckarfas nu. Ska in överrallt och riva ut saker i lådor, klättra över och krypa under saker. Vill gärna göra de saker mamma och pappa gör.
Sen har också hans rädsla för duschen förvandlats till ngt helt motsatt. Numera älskar han att bada och om jag duschar utan honom  när inte J är hemma och kan uppehålla honom, kryper han fram till badkarskanten och ställer sig där och tittar på mig och blir jättearg för att han inte också får vara där.
Han har också stått korta stunder själv utan stöd, det längsta är 10 sek så tycker inte man kan räkna det som att han kan stå. Men man måste ju börja någonstans, eller hur?

I övrigt händer det inte så mkt mer än det vanliga. J jobbar på och jag har N hemma samtidigt som jag läser till Uska. På torsdag blir J (och hans syster Therese) 24 år, så då kommer Js familj hit, det blir trevligt!  

Noahs favoritstund på dagen är när pappa J kommer hem från jobbet. Då är det mys och bus med pappa som gäller för hela slanten.


Vårt charmtroll


I badkaret


Noah älskar att leka med sin morbror Benjamin.


Måste bara visa..ser ni vems händer han ärvt?


Nu hör jag att trollungen håller på att riva ut saker ur ena kökslådan så får gå och ta honom, men ha det fint alla!


RSS 2.0