Fredag

Ja, idag var det då fredag..sista dagen J jobbar innan helgen och sen är han ledig lördag-söndag! :) det är första gången på evigheter så är sååå glad för det! Blir skönt att äntligen få lite tid tillsammans då vi knappt sett av varandra december månad. Han jobbade nämligen ca 220 timmar då, så ni kan förstå att det inte blev mkt tid över att umgås på.

Har precis sövt Noh-isen så nu ska jag gå och ta hand om lite disk samt bädda sängarna och röja upp lite här hemma. Ska även hinna ner en vända på stan senare idag. Ska till FK och ska också byta en väst åt J.

Imorgon får vi troligen hit vårt köksbord, äntligen :) Ska bli skönt att ha ett rejält bord att äta vid i köket. Det bord vi har nu är ju egentligen inte tänkt som matbord då det är ett klaffbord och inte sådär jätte stadigt så det ska få flytta ut till vardagsrummet istället.
Vi ska ju måla köksbordet  samt våra stolar vita, men får ta en sak i taget. Eftersom J jobbade så mkt i december så kommer ju han få en hel del komp nu i januari så då har vi ju båda lite tid att kunna måla!






Så här sover förresten vi varje natt nu, då Noah totalvägrar att sova i sin egen säng och han vill ligga riktigt nära. Min lilla myspropp! Vi får väl försöka vänja av honom vid att sova i vår säng senare, men han är så liten än så det är ingen brådska.

På måndag blir vår älskade lilla puppe 2 månader! Helt sjukt hur fort tiden gått! Då ska vi också till BVC på vägning och mätning. Det är lika spännande varje gång då det händer så mkt mellan!

Tänkte lägga in lite bilder på min lillgos så ni får ngt fint att titta på :)





Mätt och nöjd


I babysittern


Nakenfis med blöja leker i babygymet.


"Titta vad stark jag blivit i nacken!"


Kommentarer
Postat av: Linda

Sötnosen! Jättefina bilder! :)

2009-01-02 @ 13:53:34
URL: http://spjatte.blogg.se/
Postat av: Jessica Lindell m. familj

oj va fort det går, en stor pojke han har blivit =)

Kram

2009-01-02 @ 20:42:54
URL: http://jessicalindell.blogspot.com
Postat av: Maria&Oliver

Gud så fin han är, å så stor han har blivit. Vi får ta en fika snart så man får träffa alla dom små.

kram på er

2009-01-03 @ 11:22:53
URL: http://mariamedfamilj.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0