Egen-tid

Det man nog har allra minsta av som nybliven mamma är egen-tid. Lille plutten tar ju en hel del av ens tid dygnet runt :) Resterande tid går åt till alla "måsten" som finns, sen när J är hemma så vill man ju passa på att vara tïllsammans så mkt som möjligt, så det blir inte mkt tid över till en själv.
Men nu när J var ledig idag så tog han nyss med sig hund och bäbis ut för att ge mig lite egentid. Och det är nog första gången sen lilla Noah föddes.
Lite skönt är det allt att få tänka lite på sig själv och bara ta det lugnt utan att tänka på ngt annat, så nu tänkte jag ta och lägga mig i ett långt varmt bad istället för att ödsla min tid på er ;)

Sen när jag badat klart har de nog kommit hem igen och jag kan återigen gosa med mina älsklingar! Vill ju inte vara utan dem för länge :D

Kommentarer
Postat av: Karro, Liams mamma <3,

Gud va skönt:) Man behöver egentid. Själv har jag kommit igång och tränat igen. Så Marcus tar hand om Liam. Sen är det nyttigt för papporna med att vara själv med dom små liven:)

2009-01-12 @ 15:34:39
URL: http://karroh.blogg.se/
Postat av: Maria & Oliver

det lät riktigt skönt, både med egentid och ett bad=). det är fikaträff på onsdag, vi kan tyvärr inte komma då men man kanske fixa en träff till nästa vecka också;) kram på er

2009-01-12 @ 20:18:56
URL: http://mariamedfamilj.blogspot.com
Postat av: Maria & Oliver

ojdå blev lit många inlägg, soory=)

2009-01-12 @ 20:40:41
URL: http://mariamedfamilj.blogspot.com
Postat av: Jessica Lindell m. familj

:) hihi.. va mysigt!!

skönt att du får bada lite, önska att jag också hade ett badkar.. :)

Vi ska ha dop i början av mars..

när tänkte ni ha de då?? :)



Kram

2009-01-12 @ 20:50:55
URL: http://jessicalindell.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0