Måndag

Ny vecka igen då, hjälp vad dagarna bara rinner iväg!
Här hemma mår vi bättre nu iaf. Har inte haft några symtom sen igår så imorgon så återgår livet till det normala igen (dvs J går tillbaka till jobbet och jag kan träffa folk igen :)). Det är skönt att lillplutten klarat sig iaf. Han mår lika bra som vanligt.

Lilleman har också börjat få in riktiga rutiner nu. Han har dels börjat somna tidigare för natten nu. Somnar mellan 21-22.30, förut var det 22-00 som han somnade. Sen så är han också som en liten väckarklocka på morgonen. Mellan 8-8.30 vaknar han och då är det bara för mamma att gå upp. Det är ingen fara att gå upp den tiden i vanliga fall då jag tycker det är skönt att gå upp i tid så man får en lång dag, men nu när man varit sjuk och man kanske behövt få sova lite mer så har det varit mindre kul. Inte har min sömntuta till karl tagit honom heller på morgnarna utan det har jag vackert fått gjort själv (inkl att man matat Noah under natten) medan han sovit vidare.
 J blir nämligen som en stor bäbis när han är sjuk :P Det är ngt han måste bättra sig på nu när han blivit pappa :)

Nu är älsk iaf iväg och handlar hem lite mat, då mjölk och andra färskvaror är helt slut här hemma. Blir lätt så när alla är sjuka i några dagar och ingen kan orka sig iväg och fylla på. Idag ska vi väl försöka röja lite här hemma. Nu när vi mått dåligt har inget blivit gjort här hemma då vi inte orkat, men nu får vi ta det i lite lugnt tempo och bara fixa fint här hemma innan J går tillbaka till jobbet.

På onsdag blir det eventuellt barnvagnsbio med mammorna, har inte bestämt vilken film det blir än men det blir nog mysigt oavsett vilken film vi än ser på!

Nu vaknar lilla N så måste kila :)

Kommentarer
Postat av: Jessica Lindell

Skönt att ni mår bra nu :) hihi.. inge kul o vara sjuk ju.. Åh va kul om du ska med på barnvagnsbiot :) kolla länken och se vad det flesta vill se på barndagnsbiot :)



kram

2009-02-02 @ 15:52:14
URL: http://jessicalindell.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0