Magsjuka

Då har "familjen" Wigsten drabbats av magsjuka. Det började natten från fredag till lördag. Jag vaknade runt 4 på morgonen av starkt illamående och magont. Strax därefter så började det komma båda vägar. J fick då vara hemma från jobbet för att hjälpa mig ta hand om Noah, men på förmiddagen fick även han ont och blev dålig i magen och framåt eftermiddagen så kom allt upp för han med.

Det var bara vår lilla solstråle som är frisk och pigg. Igårkväll hade han dock lite förhöjd temp och både jag och J hade feber. Noah vaknade 5 ggr i natt så man märkte på han att allt inte var som det skulle, och han har även haft svårt att sova nu under dagen med. Men han har varit lika glad som vanligt så det är skönt att se :)
Idag mår vi betydligt bättre, även om det är lite molvärk i både min och Js magar, så vi har fått äta "snäll" mat idag för att magen ska må bra.

Det som var lite tråkigt är att vi inte kunde gå på Baby-Barnmässan idag, kroppen är ju så matt och man vet ju inte om det fortfarande smittar så då var det bäst att stanna hemma tyckte vi.

Här har ni lillkotten i sitt babygym idag :)






Kommentarer
Postat av: Jessica Lindell

Usch starckars er, hoppas ni kryar på er snart :)



Kram

2009-02-01 @ 19:28:27
URL: http://jessicalindell.blogspot.com
Postat av: Karro, Liams mamma<3

Nej va tråkigt. Vi som nästan tänkte åka ner till Uppsala. Men jag ska ta och övertala Marcus att vi ska åka nån helg och shoppa. DÅ kanske vi kan ses och gå ut och äta allihopa? Krya på er!

2009-02-01 @ 21:57:01
URL: http://karroh.blogg.se.blogg.se/
Postat av: Melinda

uschdå, vilken helg :(

2009-02-01 @ 23:07:32
URL: http://melindawingren.blogg.se/
Postat av: Anna

stackars er.. det är en jobbig sjuka. krya på er! kram

2009-02-01 @ 23:33:23
URL: http://annabl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0