Bäbiskläder

Ja, då har man tvättat alla bäbiskläder :D Är så mysigt att hänga och vika de små plaggen, allt är ju såå petite!
Blev lite grann, så när de sista kläderna har torkat så ska jag vika in allt i garderoben igen så är de färdiga att användas när mini kommer ut.




Här är då alla bäbiskläder, ena taget igårkväll och det andra nu på morgonen :) Så nu väntar vi bara på ägaren till alla dessa kläder!

Nu ska jag ta och hoppa in i en dusch och sen gå ut med vovvis. Svärmor kommer ju ikväll så ska också se till att hinna städa här hemma idag så det är nystädat och fint när de kommer. Ska hinna med ett besök hos BM kl 13 med så blir fullt upp idag, förkylningen håller i sig men är iiaf feberfri nu så det går åt rätt håll :)

Måste ju också tillägga att jag gått in i vecka 38 nu med!!! :D Fatta att snart är vår lilla älskling ute! Fy vad vi längtar!

En liten magbild med alla klädsamma bristningar :P



Info om veckan:

Kroppen: Om inte barnet vänt på sig själv kan det bli tal om sätesbjudning då barnet föds med baken/benen först. Om kvinnan har rymligt bäcken kan det gå bra, i annat fall brukar barnmorskan hjälpa till att vända barnet för att undvika sätesbjudning. Man får då vila en stund och sedan kopplar man in CTG och dropp med livmoderavslappnande medel. Barnmorskan trycker sedan försiktigt barnet i rätt riktning. Det kan vara smärtsamt för mamman och barnet kan vilja vända tillbaks igen varför vissa sjukhus väljer att göra kejsarsnitt istället.

Barnet: Nu är barnet helt fullgånget och navelsträngen är cirka 50 cm lång.

Kommentarer
Postat av: Jessica Lindell

Åh va mysigt de ser ut när du tvättat alla kläder.

Jag tyckte så mkt om att vika och lägga i dem i lådan jag med.. såå himla kul.. sen väntar man bara tills dem kläderna ska få användas..

Hoppas du mår bra och magen också.



kram

2008-10-23 @ 13:32:40
URL: http://www.jessicalindell.blogspot.com
Postat av: Charlotte

Söta kläder! Och oj vad magen har växt!

Tänk den dagen man själv går med stor mage och väntar barn!

Det är verkligen overkligt att ni ska få barn! Men så roligt, ska bli spännande när han är ute och vi kan ses, du, jag och lillskrutten!

2008-10-27 @ 10:01:53
URL: http://isakcharlotte.blogg.se/
Postat av: Lina

Fina kläder. Visst är det "plastisock" de med cirkusdjuren?

2008-10-28 @ 09:41:35
URL: http://linaseto.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0