Noah 1 vecka

Mammas lillsnutt




I natt har Noah sovit sååå bra. Mellan 23 och halv 9 så vaknade han 4 ggr för mat (blev två blöjbyten i samband med mat) och där emellan så sov han så gott!
Han har redan från början sovit bra i sin egen säng så han sover där större delen av natten, så brukar jag ta över honom till oss runt 5-6 på morgonen.
Men hans sovrutiner har inte varit i enlighet med mammas. Lillskrutten tyckte från början att natten är tiden då man ska vara vaken och snutta. Och det tog ju ut sin rätt på mamma så vi har försökt arbeta på att vända dygnet för honom och det ser ut att lyckas.
Eftersom att han är född 20.30 på kvällen så var han väldigt vaken första natten. Ville snutta lite mest för att mysa och låg och gosade väldigt mkt på mammas eller pappas bröst.
Sen andra natten så skulle han snutta precis hela natten, helt utan undantag fram till klockan 7 på morgonen då han somnade. Så jag fick ju heller inte somna förrns då.
Jag pratade sen med BM om det här och hon sa att jag inte ska låta honom sova längre än 3 timmar i sträck på dagarna så han lär sig att sova längre på nätterna. Sen vi började med det så har det gått framåt.
De sista nätterna har han i regel ätit runt 23, sen vaknat vid 2 igen för mat, sen har han sovit typ en halvtimme-timme och sen varit vaken mellan halv 3-3 till ungefär 5-halv 6 och sen somnat om och sovit typ till 9. Men i natt slapp vi den där vakenperioden och jag kan säga att det känns i hela kroppen :)

Måste bara tillägga att ngt vi märkt är att Noah inte alls är ngn skrikbäbis. Han är för det mesta nöjd och glad, och när han är hungrig kan han gny och gnälla lite. Det är bara vid ett par tillfällen som han skrikit ordentligt och då har det varat i ngn minut. Vi är nog ganska bortskämda där :)

Idag är ju den dagen då Noah egentligen var beräknad, men ikväll klockan 20.30 blir han ju en vecka gammal.
GRATTIS vår älskling på din enveckas-dag! Du är det bästa mamma och pappa ngnsin gjort!

Kommentarer
Postat av: Anonym

gullig!Hoppas han behåller den bruna hår färgen =)

2008-11-12 @ 16:58:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0